AFFÄRSSYSTEMET
MONITOR ERP

KOMPLETT FÖR TILLVERKANDE BOLAG

Med rätt utnyttjande av Monitor ERP kan ni inkludera alla aktiviteter och få kontroll över hela verksamheten. Vi erbjuder allt från punktinsatser till löpande stöd kring Monitor ERP. Tillsammans ser vi till att produktion och personal fungerar effektivt och ger bäst kontroll över era processer.

AFFÄRSSYSTEMET MONITOR ERP

Vi är kunniga specialister på Monitor ERP. Vi installerar, uppgraderar och anpassar systemet till er verksamhet, samt utbildar användare och löser vardagliga problem. För oss är affärssystemet en integrerad del av er verksamhet, och tillsammans med produktion och personal blir affärssystemet en enorm tillgång.

Målet är att optimera och underhålla ert affärssystem så att det hanterar så mycket som möjligt av er verksamhet, och om behov finns, bygga ett stödsystem för att uppfylla kraven i certifierade kvalitetssystem som till exempel ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485 och ISO 45001.

 

Behöver ni hjälp att uppgradera till Monitor G5?

Monitor G5 innehåller en mängd nyheter och förbättringar och gör systemet mer komplett för tillverkande företag. Några av de viktigaste fördelarna med att uppgradera till Monitor G5 är:

– Fullmatat med större och mindre förbättringar

– Ökad effektivitet i specialiseringen på produktion och logistik

– Enklare att arbeta i

– Både nyckelfärdiga och flexibla rapporter

– Mobilapplikation som standard

Behöver ni support för Monitor ERP?

Kontakta Nicklas Berglin

Nicklas Berglin

Affärsutveckling, Marknad & Sälj

Jag gillar teknik i alla dess former, framförallt gränslandet mellan människa och teknik. Jag anser att alla behövs om verksamheten ska fungera.

nicklas@tornetinnovation.se
070-326 99 78

ÄR NI REDO ATT DIGITALISERA?

Vi har ett gäng kunniga experter redo att förverkliga era digitala projekt.