DIGITALISERING & AFFÄRSNYTTA

REALISERA TEKNIKENS FÖRDELAR

Vi kopplar ihop digitala verktyg med människor och processer, så att ni kan fokusera på att utveckla hållbara affärer. Digitalisering innebär att förenkla informationsflöden och koppla ihop individer. Vi hjälper er med standardiserade verktyg som är enkla att underhålla.

Digitala verktyg för er personal och era processer

Vi effektiviserar och utvecklar er organisation genom att implementera digitala verktyg som förbättrar era processer och underlättar för personalen.

 

Tornet installerar, underhåller och utbildar i flera digitala verktyg som:

• Microsoft 365

• Sharepoint

• Teams

 

Varför digitalisera?

Digitalisering ger personalen aktuell data direkt där den behövs med rutiner, digitala instruktioner, beskrivningar, lathundar och utbildningar. Med hjälp av digitalisering blir personalen snabbare, mer effektiv och självgående, och möjligheter skapas för att delegera mer ansvar och beslut ut i organisationen. Därmed går det också snabbare att hitta eventuella fel som kan åtgärdas tidigt och inte drabba kunden – viktiga åtgärder som stärker er konkurrenskraft.

Är ni redo att digitalisera?

Kontakta Nicklas Berglin

Nicklas Berglin

Affärsutveckling, Marknad & Sälj

Jag gillar teknik i alla dess former, framförallt gränslandet mellan människa och teknik. Jag anser att alla behövs om verksamheten ska fungera.

nicklas@tornetinnovation.se
070-326 99 78

ÄR NI REDO ATT DIGITALISERA?

Vi har ett gäng kunniga experter redo att förverkliga era digitala projekt.